Malay
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Jalankan perniagaan dengan selamat di seluruh dunia

Kontrak jualan sampel berbilang bahasa untuk mesin terpakai


Pertanyaan, pemeriksaan, pembelian. Ini ialah cara yang cepat dan mudah untuk membeli mesin terpakai. Tetapi perkara tidak selalu berjalan dengan lancar. Machineseeker oleh itu telah menyediakan sampel kontrak jualan untuk pembeli dan penjual. Dengan cara ini, pertikaian undang-undang dapat dielakkan terlebih dahulu.

Kecacatan tersembunyi, kabinet kawalan hilang atau peranti kawalan. Dengan kontrak pembelian, kedua-dua pembeli dan penjual memainkannya dengan selamat. Perkara terbaik: kontrak sampel bukan sahaja tersedia dalam banyak bahasa, tetapi juga boleh digunakan dalam dwibahasa - iaitu dalam dua bahasa berbeza. Pembeli Jerman dan penjual Poland kini boleh menggunakan satu kontrak sebagai asas. Menjalankan perniagaan di seluruh dunia menjadi lebih mudah.

Vertrag
Kontrak sampel tersedia dalam bahasa ini dan boleh digabungkan mengikut keperluan:
Muat turun contoh kontrak sebagai fail PDF sekarang:
Monolingual:
dwibahasa:

BERI KAMI MAKLUM BALAS!

Machineseeker berminat dengan pembangunan berterusan dan peningkatan perkhidmatan! Beri kami maklum balas tentang draf kontrak! Apa yang anda tidak suka? Apa yang perlu kita tambah atau ubah?
Machineseeker.my ialah penaja rasmi:
PUJI & KRITIK
Berjaya: Tindakan dijalankan
kegagalan: Tindakan tidak dapat dijalankan