Aplikasi telefon pintar - Machineseeker.my

Apl mesin terpakai daripada Machineseeker

Dalam aplikasi percuma kami, anda akan menemui lebih daripada 200,000 mesin dan kenderaan terpakai daripada lebih 2,000 kategori seperti kerja kayu dan kerja logam, forklift dan teknologi makanan dengan mudah pada telefon pintar iPhone, iPad atau Android anda.

download iPhone
download Android

Lebih separuh daripada pelanggan kami menggunakan portal kami melalui telefon pintar & tablet mereka untuk membeli dan menjual mesin terpakai dengan mudah dan cekap.

Aplikasi telefon pintar
Aplikasi telefon pintar

Manfaat anda sepintas lalu

Faedah aplikasi untuk prospek:

  • Carian boleh disimpan untuk iklan baris & lelongan
  • Pelbagai fungsi penapis
  • Pilihan hubungan dan penghantaran semula cth melalui WhatsApp

Peniaga & penjual jentera terpakai:

  • Kemasukan iklan dipermudahkan terus melalui aplikasi
  • Pemberitahuan tolak untuk pertanyaan pelanggan
  • Pengesahan Dua Faktor

Muat turun aplikasi Machineseeker percuma sekarang, cuba dan manfaatkan semua kelebihannya.

Seperti yang dijanjikan oleh pembangun, apl itu berkembang sedikit demi sedikit! Kini sebaik pada desktop, pujian yang besar!
pengguna iOS
Pertanyaan pelanggan diterima secara langsung. Jadi anda boleh bertindak balas dengan segera. Satu kemestian untuk peniaga mesin!
pengguna iOS
Atas! Aplikasi ini menjadikannya sangat mudah untuk membuat iklan. Sebelum itu saya terpaksa memindahkan imej ke PC saya. Sekarang saya pergi dengan telefon bimbit dan selesai. Teruskan!
pengguna Android
Katalog mesin terbaik! Aplikasi hebat dengan semua fungsi yang diperlukan!
pengguna Android
aplikasi telefon pintar
Aplikasi telefon pintar

Penciptaan iklan yang dipermudahkan

Buat iklan yang meluas sebagai peniaga atau penjual dalam beberapa langkah sahaja dengan kemasukan iklan yang dipermudahkan. Anda boleh memuat naik dan mengedit imej mesin anda dengan mudah terus dari telefon pintar atau tablet anda ke apl. Beralih daripada paparan dipermudahkan kepada paparan dikembangkan membolehkan anda menyepadukan maklumat tambahan ke dalam iklan anda. Selepas penyenaraian diterbitkan, anda boleh menggunakan pilihan pengurusan dalam apl untuk mengedit, menjeda, mengaktifkan semula atau memadamkan penyenaraian anda.

download iPhone
download Android

Sentuhan mudah & cepat

Hubungan pantas dan mudah terus dalam setiap iklan terperingkat dan dalam senarai carian yang sepadan. Hanya hubungi penjual melalui mesej atau secara pilihan melalui telefon.

download iPhone
download Android
Aplikasi telefon pintar
Aplikasi telefon pintar

Maklum Balas Apl

Adakah anda mempunyai soalan atau permintaan ciri tentang aplikasi mesin terpakai kami? Kemudian hanya gunakan borang hubungan kami .