Tetapan privasi

Pilih kuki yang anda terima pada Machineseeker.my. Anda boleh mendapatkan maklumat yang lebih terperinci tentang penggunaan kuki dan perihalan dalam pengisytiharan perlindungan data kami . Anda juga boleh menukar tetapan anda di sana pada bila-bila masa.

Berfungsi

Kuki berfungsi adalah penting untuk berfungsi tapak kami. Anda boleh menggunakannya, sebagai contoh, untuk membuat akaun, log masuk atau menyimpan iklan.

Analisis web

Dengan bantuan kuki analisis, kami lebih memahami cara pengguna seperti anda suka menggunakan Machineseeker.my. Ini bermakna kami boleh mengoptimumkan tapak web, apl dan komunikasi kami serta terus kekal menarik dan relevan. Persetujuan anda meliputi semua halaman Kumpulan Machineseeker dan juga termasuk pemprosesan data di luar Kawasan Ekonomi Eropah, yang mungkin tidak terdapat tahap perlindungan data yang setanding, contohnya di Amerika Syarikat.

Pemasaran

Machineseeker.my dan rakan kongsi kami juga menggunakan kuki pihak ketiga. Kuki ini digunakan untuk memaparkan pengiklanan yang diperibadikan di tapak web lain. Pengiklanan ini adalah berdasarkan tingkah laku menyemak imbas anda, contohnya iklan yang anda lihat. Jadi anda mendapat pengiklanan yang lebih berkaitan.

Terima semua dan kembali Simpan pilihan dan kembalikan